1. 2019. 12. 4-5. Nemzetközi ifjúsági napok 1.

Az EFOP-5.2.2-17-2017-00150 Transznacionális együttműködések, Ifjúsági attitűdkutatás és jó gyakorlat gyűjtés az egykori Partium területén című pályázat I. Nemzetközi Ifjúsági Napok elnevezésű programeleme során hazai és határon túli szakemberek találkozójára került sor 2019. december 04-05-én Vásárosnaményban a Balázs József Városi Könyvtár és Művelődési Központban és a Hunor Hotel földszinti konferenciatermében, a Kárpát-medencei Magyarokért Egyesület szervezésében.

A rendezvényt Siket Tibor, a Kárpát-medencei Magyarokért Egyesület elnöke nyitotta meg, majd Insticei Zoltán a Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület elnöke “Jó gyakorlatok bemutatása:, pénzügyi kultúra fejlesztő táborok, játékok.” címmel ismertette az egyesülete által kitalált és kipróbált pénzügyi kultúra fejlesztő programot.

Ezután Siket Tibor, a Kárpát-medencei Magyarokért Egyesület elnöke “Pénzügyi tudatosság fejlesztés és életmód tanácsadás fiatalok részére a leszakadó régiókban” című előadásában a fiatal nemzedékek téves pénzügyi attitűdjeiről beszélt.

Végül „Pozitív pszichológia – Pénz és Boldogság, Boldogságmítoszok a fiatal generációkban” címmel Bódor Andrea szakpszichológus beszélt a legújabb kutatási eredményekről és az anyagi javak korlátozott hasznáról az életkezdésben.

Az előadások közben felkért középiskolások segítségével szituációs gyakorlatokkal demonstrálták mondanivalójukat az előadók.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
WordPress Image Lightbox