1. Projekt utáni tervek

 

A projekt befejezését következő hat hónapban a partnerségi együttműködést a megvalósítók és a külföldi együttműködők között a következőképpen tervezzük megvalósítani:

Az együttműködéssel érintett tevékenységeket úgy tervezzük meg, hogy a félévente legalább egy alkalommal sor tudjon kerülni a szervezetek közötti közös gondolkodásra, tematikus szakmai program keretében. Ezen folyamat első elemeként a munkaterv közös feldolgozására, a projektben megvalósult tevékenységek és eredmények szintetizálása, a kutatási anyag eredményeinek felelevenítése, a jelen kihívásainak azonosítására és a lehetséges beavatkozások meghatározására kerülne sor terveink szerint. A tematikus találkozásainkat az online térben szervezzük elsősorban.

A szakmai találkozók és egyeztetések időtartama a résztvevő szervezetek szakértőivel közösen, előzetes egyeztetés útján kerül kialakításra. A szakértők személye egy-egy találkozót tekintve eltérhet egymástól tekintettel a szakterületekre vagy az egyéni elfoglaltságra, egyéni életutak alakulására. Ugyanakkor elvárás, hogy valamennyi találkozó során minden szervezet képviseltesse magát szakértővel vagy a szervezet képviselőjével, megbízottjával.

A tervezett tematikai egységek és ütemezésük az alábbiak szerint alakul:

  1. I. félév A közös munkaterv. A projektben megvalósult tevékenységek és eredmények szintetizálása, a kutatási anyag eredményeinek felelevenítése. Kihívások és a jövő beavatkozásainak meghatározása. II. félév A szervezetek környezeti elemzése, a helyben maradás jelenlegi állapotának ismertetése, a szakértői döntések, tevékenységek bemutatása.
  2. I. félév A helyben lehetséges és releváns együttműködések vizsgálata, az ezzel kapcsolatos eddigi erőfeszítések ismertetése. Az együttműködés lehetséges módozatainak vizsgálata, tudásmegosztás. II. félév A már meglévő, a helyben maradást ösztönző és már alkalmazott jó gyakorlatok bemutatása, sikerességük vizsgálata, új, alkalmazott jó gyakorlatok összegyűjtése.
  3. I. félév Közös, új ifjúságszakmai projektek definiálása. II. félév A fenntartási időszakban lefolytatott együttműködés közös eredményeinek elemzése, a további együttműködés vizsgálata.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
WordPress Image Lightbox