1.  
  2. 2019. 11.14. Harmadik műhelykonferencia tizenegyedik műhelymunka

A Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület az „EFOP-5.2.2-17-2017-00150” azonosítószámú, Ifjúsági attitűdkutatás és jó gyakorlat gyűjtés az egykori Partium területén” című projekt keretében 2019.11.14-én megtartotta 11. műhelymunkáját, azaz harmadik Műhelykonferenciáját.

A Konferenciát Siket Tibor, a Kárpát-medencei Magyarokért Egyesület elnöke nyitotta meg, aki tájékoztatta a megjelenteket a projekt 2019-re betervezett további rendezvényeiről. A konferencia helyszínéül a vásárosnaményi Hunor Hotel földszinti konferenciaterme szolgált.

Az első előadásban Szöllősy László, a Felső-Tisza Völgye Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezet vezetője adott képet az egyesület által irányított LEADER programok szerepéről a fiatalok lehetőségeinek bővítésében.

Második előadó a nyíregyházi Kovács Tünde coach volt. Előadásának elején bemutatta a coaching tevékenység kifejlődését és tisztázta a pszichológiától való különbözőségét. Ezután a különböző válfajai és típusai ismertetése következett, majd az előző években végzett ifjúsági coaching és pályaorientációs tanácsadás programban való részvételéről beszélt.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
WordPress Image Lightbox