1. PROJEKTRÉSZTVEVŐK

 

Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács

A Magyar Ifjúsági Értekezlet Kárpát- medence legnagyobb ifjúsági szervezete, Romániában 382 tagszervezettel, amely tagszervezetei által arra hivatott, hogy az erdélyi magyar fiatalok szakmai, kulturális, sport és ifjúsági programok szervezését lebonyolítsa. Fontos számunkra, hogy az erdélyi kisebbségben élő fiatalok számára megmutassuk lehetőségeiket, arra biztassuk őket, hogy maradjanak itthon és alapítsanak családot itt. Ugyanakkor szeretnénk tudatosítani bennük a társadalmi felelősségvállalás egyéni fontosságát, valamint a szakmai felkészültség relevanciáját, ezek mentén, az ő igényeikre válaszolva szervezzük meg országos, regionális és területi rendezvényeinket. A MIÉRT egyik tagszervezete a Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács:

A Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (SzIT) 2005 óta hivatalosan is a szilágysági ifjúsági élet intézményesített formában való megszervezésével foglalkozik, mint a Szilágy megyei ifjúsági szervezeteket tömörítő ernyőszervezet. A SzIT feladatai közé tartozik az ifjúsági tevékenységek serkentése, helyi és megyei művészeti és kulturális emlékművek karbantartása, tevékenységek szervezése a környezet megóvása érdekében, különböző közösségi programok támogatása és kivitelezése, versenyek, koncertek és fesztiválok szervezése, rendezvények szervezése és támogatása az információhoz való jutás jogának az érvényesülése érdekében és egyéb ifjúsági tevékenységek szervezése.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
WordPress Image Lightbox