1. 2020. 01. 16. Zárókonferencia előadók

Az EFOP-5.2.2-17-2017-00150 Transznacionális együttműködések, Ifjúsági attitűdkutatás és jó gyakorlat gyűjtés az egykori Partium területén című pályázat zárókonferenciájának előadói:

  • Siket Tibor a Kárpát-medencei Magyarokért Egyesület elnöke, szakmai pillérvezető számol be a projektmegvalósítás során szerzett tapasztalatairól, benyomásairól. Továbbá beszélni fog ezen kívül arról is, hogy milyen jövőbeli tervek, célok vannak előttük annak érdekében, hog, továbbra is eljuttassák a Kárpátokban élő szórvány magyarság részére az értékes magyar kultúrát.
  • Tekse Balázs, a Pro lnvento Kft. képviseletében a kutatás folyamatáról és eredményeiről számol be. Átfogó tájékoztató céllal mutatja be a projekt érintettjeinek a kutatási eredményeket.
  • Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere az elmúlt évek terveiről és munkájáról fog szót ejteni, és arról, hogy az önkormányzat és a beregitérség különböző egyesületei milyen stratégia mentén alakították ki együttműködésüket. Milyen forrásokat tudnak szerezni és azokat mire fordítják leginkább.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
WordPress Image Lightbox